Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gårdagen

Hej finisar!

Idag är det torsdag! Veckorna går SÅ snabbt. Hur mår ni? Vi mår bra här hemma!

Igår skulle vi egentligen ha flera mammor och barn här på besök men det slutade med att minst en i varje familj var sjuk. Så typiskt! Kan inte vabruari vara över nu!? Är lite orolig inför Jasons förskolestart just på grund av alla sjukdomar men visst bör det värsta vara över mot slutet av mars? Vill inte att Jolie ska åka på någon magsjuka eller liknande..

Dagens lycka förresten! Vårt bolag är godkänt och klart så nu väntar vi bara på F-skatt och lite annat som ska gå igenom. Sedan kör vi! Wow, vad häftigt det känns. Nu är jag liksom ”egen” på riktigt.. Detta måste vi skåla för nu i helgen tycker jag och jag tror nog att F känner samma. Har fortfarande rätt lite kött på benen gällande denna nya värld med bolag men jag är så taggad på att lära mig allt! Och det ska jag göra också. Snart är det dags för ett möte igen med vår bankman och sedan är typ allt färdigt när F-skatt osv är godkänt som sagt.

Önskar er en underbar dag!

Startade gårdagen med en jättegod äggröra som F gjorde med purjolök och massor av kryddor och grönsaker.

Blev en lååång promenad in till stan! Tog typ två timmar. Och så gick vi faktiskt hem igen också! 😉 Blev många steg för oss igår med andra ord!

Vi gick till bibblan. Lämnade och lånade böcker! Och läste där också. Jason började leka med några barn och ville absolut inte gå när det var dags att dra sig hemåt.

Lyxade till det med lunch på stan också! Spenatsoppa med tillbehör, mmm! Köpte en färdig burk med mat till Jolie och hon VÄGRADE att äta som vanligt. Hon äter verkligen bara hemgjord mat och ratar allt annat.. Det är rätt jobbigt när vi är iväg! Sedan måste jag tillägga att hon är rätt kräsen med mat över huvud taget. Hon gillar lasagne, linsbolognese med pasta, bönor av alla dess slag, frukt, gröt med banan och yoghurt i, naturell yoghurt med flingor och köttfärssås typ.. Och pannkaka (även bananpannkaka) och mackor med smör och ost! Men annars måste man lura i henne maten. Jason var tvärtom! Ett riktigt matvrak som bara tryckte i sig precis allt. Och det är han fortfarande. Han äter verkligen A L L T. Och väldigt stora portioner med. Så olika det kan vara.

Här står jag och poserar med vagnen, haha! ÄLSKAR verkligen min nya jacka.. Har en känsla av att den kommer att vara en favorit i många år.

Kollade lite kläder också innan vi begav oss hemåt. Köpte dock ingenting men Jason fastnade för alla fina hårband. Så vi provade lite i butiken!

Svettig tjej efter ett träningspass! Alltså jag och träningen har verkligen blivit ett nu! Jag vill dit varje dag och älskar att mata hög musik i lurarna och bara kötta! Längtar redan efter dagens pass! Trodde aldrig att jag skulle få ett genuint intresse för gym igen (gillade ju att träna innan Jason föddes också) men nu är jag nog tillbaka på gymmet för att stanna! =) Så glad för det då det gör mig gladare, starkare och får mig att äta renare kost.

Kommentarer

      1. Maria💗

        Tack fina❤️ Det skulle vara kul att se ett sådant inlägg!Jag har 2 små tjejer. Därför kan jag inte gå till gymmet!😭 Kram

  1. Caroline

    Har inget med inlägget att göra men vart kommer ert golv från som ni har i kök, allrum osv,? 🙂 jättefint verkligen och precis vad jag är ute efter nu när vi ska byta ut golvet på hela ovanvåningen.

  2. Rebecca

    Hej! Åhh vad gott det ser ut:) Skönt att ni valt mot slutet av Mars-man kan inte vara hundra,men bättre än jan/feb iaf.. Vi har haft hur mkt sjukdomar som helst här nu.. En tvååring som fick lunginflammation och smittade sitt nyfödda syskon med RS.. stackarn❣️Bättre att hålla dom yngsta hemma den perioden(om man kan) vilket nu ju gjort! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish