Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gårdagen

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej finisar.

Hoppas allt är bra med er. Startar denna onsdag här inne på bloggen med att visa lite bilder från gårdagen. Önskar er också en härlig dag. KRAM!

Var jobbigt att lämna dessa igår morse.. Klev upp klockan 4.30 och klädde på mig osv. Kolla vad mysiga dom är!? Vill ju bara gosa ner mig där med dom, haha.

Såhär var jag klädd igår! Topp HÄR och byxor gamla från BIKBOK.

Startade morgonen med frukost på flyget =) Älskar att resa med BRA då man alltid får lite fika eller liknande, haha. Och jag är ju värsta gottegrisen som sällan tackar nej till ätbara saker.

Topp HÄR, byxorna är gamla från BIKBOK och skorna finns HÄR.

 

Lite blandade bilder från eventet med Glossybox! Sååå mysigt var det! Fick bland annat hänga med fina Nadja som också var där.

Hann också förbi hos min redovisningskonsult och alltså WOW vad fint dom hade det. Dom bor också i nybygge som vi. Kolla bara bilderna ovan! Blev sååå kär i deras hus så nu vill jag bygga nytt igen, hehe.. Tyvärr finns det ju ingen tomt som vi kan tänka oss i Umeå just nu.

Passade också på att handla en present till mannen som fyller år i helgen =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish