Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGran Canaria 2019YOUTUBE

Videoblogg

https://www.youtube.com/watch?v=tmRIZmDS5C0

Här kommer videobloggen från Gran Canaria! Hoppas att ni gillar den =) Kram kram <3

Kommentarer

  1. Jm

    Hej! Min pojkvän har svikit mig totalt, han lovade att vi skulle boka hotell, men tog en annan tjej till hotellet och var otrogen. Och att vi ska flytta till gemensam lägenhet, annan tjej namn står skriven där. Aldrig varit såhär arg och ledsen. Varje gång jag går hem till honom så är andra tjejer som jag inte känner där. Hur ska man kunna umgås som ett par, pussas mysa i soffan. Man kan ingenting, sen så har jag blivit polisanmäld. Kriminella människor har jag råkat ut för, vad ska jag göra? Jag kan inte umgås med honom heller.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh så himla tråkigt.. 🙁 jag har tyvärr inga bra tips till dig. Hade bara låtit bli en person som gjort mig illa så tror jag.. Och gått vidare. KRAM till dig <3 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish