Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens frågaGran Canaria 2019Okategoriserade

Resevagnar, Bugaboo Bee och Babyzen yoyo

Har fått sååååå mycket frågor om jag inte kan berätta mer om våra resevagnar och nu kommer det äntligen ett inlägg med lite fördelar/nackdelar och jämförelser. Hoppas att ni gillar det och säg till om ni undrar något mer.

Bugaboo Bee:

– Älskar denna vagn!! Den är SÅ bra. Känns nästan som en ”vanlig” vagn i stabilitet och hur den känns att köra. Klart man ser att det är en resevagn men den känns väldigt stabil och bra.

– Jättebra med sitt/liggläge. Sittdelen är vändbar med fullt liggläge. Selen är fempunkts och suffletten är förlängningsbar vilket är jättebra.

– Vagnen känns som sagt väldigt stabil och det är vi så glada över. Framhjulen går att låsa! Så bra då det kan behövas ibland. Älskar den funktionen på vår Bugaboo hemma med.

– Hjulen är extremt bra och slits inte lätt! Funkar på typ alla underlag. Ett stort plus!

– Om man ska vara lite ytlig så är den ju helt galet snygg enligt mig. Älskar den gråmelerade färgen vi har på vår i kombination med det svarta chassit. Såå fin!

– Denna vagn är SÅ SÅ SÅ SÅ smidig. Har aldrig varit med om liknande, haha. Det är som magi. Att fälla ihop den är så smidigt och enkelt. Verkligen det smidigaste vi provat.
– Den tar minimalt med plats. Menar verkligen MINIMALT! Går att ta som handbagage och blir lika stor som en mellanstor väska typ. Och väger typ ingenting vilket gör att även jag kan kånka på den.
– Vagnen är rätt ”öppen” så att använda selen känns som ett måste.
– Trots att den känns så liten så kan Jason åka i den utan problem! Han är 106 cm lång typ. Tycker det är så bra att den funkar till större barn med.
-Sufletten är jättebra och skyddar bra mot solen! Verkligen stort plus!
– Fotstödet på vagnen går inte att justera men det tycker inte jag påverkar negativt alls. Har inte ens tänkt på det förrän flera av er lyfte denna punkt och frågade vad vi tycker om det.
– Varukorgen har perfekt storlek och rymmer väldigt mycket. SÅ välbehövligt när man har mycket packning som ska med.
– Hjulen känns väldigt tåliga av det vi har fått se såhär långt.
– Denna vagn är ju också väldigt snygg! Är så nöjd med vår =)
Har väldigt svårt att välja en favorit av dessa vagnar och ser väldigt mycket fördelar med båda.. Ni andra som har dessa vagnar! Kan inte ni fylla på min lista om vad ni tycker om vagnarna eller dela egna erfarenheter och tankar? Vi har ju inte rest jättemycket med vagnarna än så har mest upptäckt fördelar med båda än så länge faktiskt. Tycker dom funkar väldigt, väldigt bra. Är nöjd!

Kommentarer

  1. Sandra

    Har Yo-Yo + som ni sedan 3 år tillbaka och kommer aldrig byta resevagn. Enligt oss finns det ingen bättre. Det bästa är nog att den får plats i alla butiker utomlands. ALLA caféer samt restauranger. Den är så lätt att man bär med den till sandstranden så barnet kan sova tryggt och skyddat från marken och det bästa av allt är att hela överdelen går att fälla ner så barnet sitter med överallt som i en vanlig stol och stör ingen som ska gå förbi. Så all cred från oss.
    Ett litet minus är att sen inte är så smidig på guppiga/grusiga/halvt asfalterade vägar. Men så länge man kan undvika dem är det perfekt. Fick tom plats med två sovande barn i den haha.. och ändå blev den inte för tung att putta på! Kramar och synd att ni blev magsjuka. Händer tyvärr ofta på resor men svårare för er att välja bara tillagat när utbudet inte är som hemma.

  2. Lisa

    Älskar också vår Yoyo!! Speciellt att den går som handbagage. Då kan man ju köra barnet på flygplatsen också. Så smidigt efter incheck😍 Har använt den hemma många gånger också. Inte så bra i terräng men perfekt för city 👌🏽

  3. Gabriella Karlsson

    Kul med den här recensionen 🙂 MIn bästa kompis hyllar verkligen Yoyo-vagnen. Jag är inne på den som resevagn sen när vi behöver en sådan. Har döpt en Donkey2 (mono) nu inför vår första bebis ankomst. BF 10 februari. Är så laddad för att bebis ska komma 🙂 Ha en fin semester! <3

  4. Sarah

    Vi har bee som vardagsvagn, vi varvar med vår donkey.. älskar att det finns liggdel till bee, vilken min mini 9månaders får plats i utan problem med åkpåse.. 🙂 det jag gillar mest är att sittdelen går att ha emot sig trots att det är en ”resevagn” , för övrigt en väldigt dyr resevagn 🙂
    Plus att man kan klicka på babyskydd på bee, kanske man kan göra med Yoyo med?
    Reste med bee när min största var liten och var så smidigt!

  5. Emma Johansson

    Jag älskar idén med Yoyo’n men HATAR att köra den! Styret är för kort så jag slår i fötterna hela tiden. Får liksom styra den med en hand och gå bredvid. Har även klämt mig rejält på fingret när jag fällt ihop den.
    Men annars en bra vagn. Men några förbättringar hade i alla fall jag välkomnat. Väldigt sugen på en Bee, även om priset för en ny är hutlöst.

    Fortsatt trevlig resa! Din blogg är utan tvekan den bästa 🙌👏

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men gud vad jobbigt att du känner så <3 då förstår jag verkligen det! Ja, men jag tycker faktiskt ärligt att den är värd priset. SÅ bra vagn!! Men ja, väldigt dyr <3 kram kram och tack finaste du 🙂

  6. Diana

    Tycker ni borde vara försiktig med färdigskuren frukt på resan. Ni verkar äta allt från frukosten? Har hört det kan ge dålig mage. Kraam

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, vi åt all färdigskuren frukt tyvärr 🙁 Man hade ju hoppats på att det var bättre hygien på hotellet än så om det nu var det som gjorde oss dåliga.. KRAM

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish