Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Lite nödvändigt

Köpte några matlådor igår som kommer att komma till användning nu i höst. Och så blev det disktrasor på rulle. Så smart! Och dessa ska vara snälla mot miljön också + att dom är snygga.

Kommentarer

  1. Isabelle

    Hej! Jag är gravid i v14 och tänkte börja köpa lite bebis kläder nu kan inte hålla mig längre 🙈 Har du några tips på vad som behövs, vilka storlekar och vad som kan vara bra att ha till en nyfödd under vintern, är beräknade 4 februari. Alla tips uppskattas 🙈 Jag är så shopping galen men vill försöka undvika att slösa alldeles för mycket på en massa onödigt eller helt fel saker.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Storlek 50 kunde mina barn knappt ha. Så mitt tips är att köpa storlek 56 då dom växer så snabbt 😀 sedan är det olika för alla det där med men för oss var det storlek 56 som passade som minsta storlek (även den växer dom ut på någon vecka – mina barn iallafall). Pyjamaser, filtar, bodys 😀 det är sådant som alltid behövs. KRAM och stort, stort grattis!!! <3 <3

  2. Linnea

    Hej Gabriella! Tack för så fin blogg som vanligt <3 Har en fundering som inte riktigt har med inlägget att göra, men hur tänker du/ni kring miljöpåverkan och klimat och sånt där? Funderar dagligen på klimat och miljö nu när sommaren varit och är så otroligt torr och varm… Gör ni något särskilt för att vara miljövänliga eller "klimatkompensera"? Har du några tips isåfall? Vet ju att ni äter vegetariskt/veganskt men utöver det 🙂 Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish