Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Skärtorsdag

Hej vänner <3

Alltså jag känner mig så himla tråkig.. Vi gör ingenting speciellt om dagarna. Är hemma, äter våra grönsaksgrytor (haha), åker förbi huset, umgås med vänner ibland, leker, pysslar, lägger pussel, haha.. Kul att ni kikar in här iallafall. Det gör mig glad! Snart kommer jag att komma igång MASSOR med inredningsinlägg och det ser jag själv fram emot enormt. Att få inreda ett helt hus känns så himla roligt och det kommer att bli bra för mig att kunna lägga mina tankar på annat håll än Jolie och oron kring henne.

Önskar er en fin dag och glad start på påsken (kan man ens skriva så, haha). Stor kram!

Denna kille som har med sig Pino och apan var han än går. Och är noga med att säga hejdå till alla andra gosedjur innan vi ska åka någonstans. Han är så snäll! Han har för övrigt haft lite strul med sitt öra och det har varit rött, ömt och svullet. Vi misstänkte först öroninflammation men nu har det gått över som tur är.

Lillasyster som väntar på att vi ska åka iväg och kika på lampor till fasaden.

F städade bilen igår kväll så nu känns den ren och fin igen. Nu ska vi bara köra den genom en biltvätt också så att den blir ren utvändigt med.

Alltså älsklingen!! Här har han klätt ut sig till en liten drake (dräkten fick han av sin mormor) och springer runt och busar.

Några av er har bett mig visa hans pussel och här har ni några av dom. Alla kommer från Åhléns.

Vi kikade på lampor till fasaden som sagt. Vi har fyra spotlights under taket precis utanför dörren och så köpte vi dessa. En till framsidan och en till baksidan. Vi tog dom i grått (ni ser dom lite bättre på bilden där alla lampor sitter uppe på en vägg)! Kommer bli jättefint tror jag.

Igår kväll gjorde jag min andra behandling med microneedling också! Var helt röd i ansiktet efteråt som vanligt. Tar bilder hela tiden så att jag ska kunna visa er före/efter-bilder sedan. Märker redan stor skillnad på min hy vilket är så roligt.

Och så blev det kikärtsgryta med massor av grönsaker till lunch igår. Vi försöker äta upp alla grönsaker vi har i kylen nu innan flytten och det är en hel del.. Ingen av oss har någon matinspiration just nu heller utan man väntar bara på flytten och att få packa upp alla köksgrejer och börja laga mat i nya köket.

Kvällsmys med pappa. Här ser ni förresten hur STOR vår tjej har blivit. Pappa F är 180 cm lång om ni vill förstå hennes längd lite bättre. Tänk att hon låg i min mage för typ två och en halv månad sedan!?

Fick en fråga om jag läser min egna blogg och jag var tvungen att tänka efter men JA det gör jag ju faktiskt.. Är inte det lite knäppt? Läser den varje kväll som om det vore någon annan som hade skrivit inläggen typ…Tycker den är sååå spännande 😉 😉 Haha, nej skojar bara. Men läser den gör jag faktiskt.

Blev pannkakor med grädde, bär och banan till middag. Och till kvällsfika fick jag pannkakor igen då jag blev så sugen på det. Jag äter så galet mycket nu när jag ammar. Äter nästan varje timme och ganska mycket också.

Kommentarer

  1. Anna

    Det vore så kul om du kunde göra en ”what I eat in a day”. Jag fattar om du kanske inte tycker det är så intressant att visa vad du äter haha, men jag tycker verkligen att det inspirerar! 🙂 Tack för super mysig blogg <3

  2. Karolina

    Tycker inte du ska oroa dig över innehållet på bloggen. Jag har läst bloggar i många år och tycker det är så skönt att för första gången läsa om en relaterbar och ”vanlig” livsstil. I många andra bloggar kan det ofta kännas så krystat och extravagant. Keep up the good work <3

  3. Nathalie Alm

    Har en fråga angående ditt porslin från mateus, upplever du att det repas lätt eller tappar färgen? Vi vill köpa Mateus lace grå att ha till vardags men då de kostar en del vill jag gärna veta om dom kommer vara fina ett tag också 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej inte alls! Vi äter på våra flera gånger om dagen och kör dom i maskinen men dom har bara någon enstaka repa, kram 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish