Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntBarnkläderShopping

Nytt från H&M

Minns ni att jag skrev att jag beställde kläder till barnen för typ 3800:- men fick dom för 700:-? Här nedan är min beställning och jag är SÅ nöjd.

Rosa onesie till Jolie.

Kashmirtröjor till barnen i olika storlekar. Dessa brukar kosta typ 400:-/styck men jag köpte dom för typ 40:-/styck. Hur sjukt!?

Var sin tröja till barnen med luva. Älskar dessa.

Onesie till Jolie.

Jacka till Jolie. Jason har en likadan. Vi får se om den kommer till användning men det hoppas jag verkligen att den gör.

Set till Jolie.

Klänning till Jolie.

Stickad overall med luva till Jolie.

Tunnare overall till våren till Jolie.

Set till Jolie.

En liten vas beställde jag med. Så himla fin är den. Till och med F sa ”shit vad snygg den var” och han brukar inte vara så engagerad i mina inköp. Kul att han är nöjd med den för den ska såklart med till huset och få pryda någon hylla där.

Kommentarer

  1. Emelie

    Hej Gabbi! Jag undrar hur du ser på vaccination och gravidförsäkring?
    Är gravid själv och väntar första barnet.
    / Emelie

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Grattis till din bebis i magen <3 Jag tycker gravidförsäkring är toppen men upp till var och en såklart. Har vänner som inte haft det samtidigt som jag känner många som anser att det är en självklarhet. Jag hade själv försäkring. Vaccin känner jag lite samma om. Fantastiskt att det finns att välja för dom som vill men man ska också kunna tacka nej om man önskar. Det är upp till varje förälder och man gör det man känner är bäst för ens barn baserat på information och erfarenheter. Kram <3

  2. Emma

    Jag som är aktienörd tycker det är spännande dedär med HM. Att de kan sälja ut sina kläder till såna reapriser kläder trots att deras aktie fortsätter störtdyka på börsen. Hehe 🙂 Fina kläder iallafall, kram.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish