Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Storebror Jason

27043506_10215147733268028_1701191964_n27045090_10215147733228027_1110588789_n

Det är en sådan lycka att få se dessa två tillsammans. Han är så otroligt fin mot sin syster. Pussar, kramar, klappar, vill alltid att hon ska vara med på allt han gör och även vara med på allt som har med henne att göra. Byta blöja, amma, ligga nära henne när hon sover. Han älskar verkligen henne. Och jag älskar verkligen dom båda mest av allt i hela världen.

Kommentarer

  1. Hannie

    Åh vad fint! Man blir så sugen på syskon när man ser såna fina bilder. Om du har tid och ork sen får du gärna skriva om hur du upplever ålderskillnaden mellan Jason och Jolie. Om det känns som lagom med 2 års emellan osv.
    Måste också nämna att min dotter som föddes förra året också föddes med hjärtfel. Blev så ledsen när jag läste om Jolies hjärtfel då jag vet hur fruktansvärt det är att som förälder få ett sådant besked. Min dotters hjärta har utvecklats åt rätt håll och jag hoppas att det blir det samma för Jolie. Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, absolut! Ska göra det 🙂 Tusen tack för peppen. Ja, det är verkligen hemskt 🙁 Blir jätteglad av att läsa att allt gått åt rätt håll för er iallafall och det hoppas jag att det ska göra för oss med, kramar <3

  2. Sandra

    Gud så mysigt ❤️ Hoppas ni får en bra dag och kontrollen på lillasyster går bra ❤️ Håller tummarna stor kram till hela familjen ❤️

  3. A

    Hej! Har du märkt av svartsjuka hos Jason sedan Jolie kom? Är lite nervös inför min dotters reaktion när syskonet kommer. Kram ❤️

  4. Lina

    Hur stor var er tjej när hon föddes? Skiljde det mycket på henne och storebror? Jag har också först en pojke och sen en flicka ☺️. Och på dem skiljde det bara 60 gram och lika långa (49 cm), Det roliga är väl att pojken är född prematur vecka 35+ och dottern i vecka 42 🙄🙈

  5. M

    Jag vill bara berätta en sak.
    Min brors väns lillebror drabbades av en super elak hjärntumör, Läkarna hade sagt att han aldrig skulle överleva, Att chansen var minimal och om han skulle överleva så skulle han ha massor med skador och ha massor med problem.

    Den lilla killen på 8 år klarade cancern efter några operationer och cellgifter och blev fullt frisk och har inga som helst problem idag han är som vilken frisk person som helst. Detta var för ca 15 år sedan men ändå.
    Ha hoppet uppe!! Ni kommer klara det ❤❤❤

    Skickar massor med varma kramar till hela familjen ❤

  6. Sheima

    Otroligt fina foto och att få läsa om deras redan så starka band. Har själv tre små varav en bebis o det finns verkligen inget som slår den känslan av stolthet när man ser sina barn interagera. Och jössea vilket fint namn hon fick er starka starka tjej! Tänker på er ofta och både tror o hoppas att allt kommer gå bra med hennes medicinska undersökningar! Heja heja!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish