Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer två

Status

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Vi mår bra och jag har återigen fått avlastning med Jason. Hans faster kom och hämtade honom strax innan tolv och så åkte dom iväg och lekte med lite andra släktingar som är på besök från Danmark. Är så glad över att hon ställer upp, världens bästa! Vi hämtar honom ikväll när F slutat jobba. Nu är det hans sista arbetsdag på mer än ett år och jag är så glad för det.

Jag har fått tvätten gjord här hemma och så har jag lagat mat och fixat matlådor, städat och sovit en halvtimme. Ska snart ta mig några chokladbitar, koka en kopp té och bara vila i sängen framför en bra film. Och somna igen förhoppningsvis. Kroppen känns stor och tung. Slutet av vecka 38 är vi alltså inne i nu och det är en helt annan känsla än förra graviditeten. Har aldrig upplevt trycket nedåt som jag gör nu. Kunde inte sova så mycket inatt heller och var så irriterad på F som låg och sov och som framförallt KAN sova. Det såg såå skönt ut! Men det är ändå orättvist! Att jag går runt och är gravid med VÅRT barn och han bara får barnet serverat på silverfat typ.. Jag får bli stor och tung och ha massor med krämpor, sedan ska man trycka ut ett barn, spricka, ha avslag, vänja sig vid sin ”nya” kropp och skapa en ny relation till den, ha läckande tuttar som dessutom gör ont i början av amningen.. Jag är glad över att få bära ett barn och vara kvinna men det vore roligt om han iallafall fick prova på en dag som höggravid. Nej, nu låter jag jättebitter. Förlåt! Bara massor med tankar som poppade upp i huvudet. Det är ju en fantastisk resa att få vara gravid med. Men det är inte enbart fantastiskt hela tiden. Speciellt inte mot slutet tycker jag.

Hann iallafall bli så sur och bitter inatt så blev nästan rädd för mig själv 😉 Jag kikade på en ”gravid vecka för vecka”-video med Rebecca Stella där hon pratade om att hon blivit bitter och känner sig irriterad på sin kille när han ex. kan gå ut med vänner och sådana saker medan hon nu som gravid i senare veckor känner att hon inte orkar och tycker att han ska vara hemma med henne. Jag känner lite samma men mer gällande att F kan sova så skönt hela nätterna! Låter som en psykopat kanske men alla dessa hormoner gör mig tokig. Är så känslig nu så det är inte klokt och skulle kunna gråta på kommando. Förstår inte hur någon orkar med mig just nu för jag orkar knappt med mig själv. Och så värkar halva nätterna på det. Men ja, jag låter SÅKLART karln sova iallafall, så oroa er inte… 😉 Det är bra att någon av oss är pigg och kan aktivera Jason till 100%. Och så är han ju fantastisk och sköter det mesta här hemma nu + att det är toppen om han är pigg när förlossningen väl drar igång.

Nu ska denna stora, hormonella kvinna checka ut från datorn och ta helg. Önskar er en underbar fredag! Kram fina vänner =) Tack för att ni läser här inne och tar er tid att kommentera då och då. Ni är bäst allihop, är så glad att jag har er.

26175571_10214966818025260_2003720988_n26133572_10214966817985259_128817364_n 26177311_10214966816705227_1242812086_n

Det plingade på med ett blöjbud idag. Ska bli så roligt att prova dessa igen. Älskar ju våtservetterna från detta märke =) 

Kommentarer

  1. Anna

    Åh jag känner igen mig så väl 😅 är gravid i v33 med lillasyster och sambon sover som en stock hela nätterna, jag är vaken med våran snart 2 1/2 åring på nätterna samt fogbesvär, magsmärtor, upp och kissar m.m VARJE natt. Medans han sover så skönt och vaknar aldrig. Dock tar han mornarna, vilket är tacksamt, men jag sover ju inte ikapp allt. Då må jag ligga hela dagen vilket jag inte kan. Kliver upp ca 8 ändå.. En fråga, alternativt om du kan ta upp det som ett eget inlägg här på bloggen.

    Hur anser du att ditt humör har påverkats under graviditeten? Tappar du någonsin tålamodet till jason och har det brustit någon gång? Känner du ibland att du vill komma iväg och bara få vara SJÄLV, släppa allt ansvar, vara tyst en hel dag och bara typ se på serier; sova och äta? 😂 Så kan jag känna ibland nu..

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha ja man blir tokig 😉 det kan jag absolut skriva mer om framöver! Du är inte ensam om att känna så <3 kram fina du 🙂

  2. Fatimah

    Det med att bli arg på sin sovande man – I FEEL YOU! För några veckor sedan brast jag ut i gråt för att min man, som sover hela nätter, jobbar och träffar andra vuxna på dagarna, kan gå på toa och äta när han vill, beklagade sig över att han var trött. Och jag, som inte har sovit mer än två timmar åt gången sedan jag blev gravid (oktober förra året, vår bebis är 6 månader nu) bara VAD FAN HAR DU ATT KLAGA PÅ? Jag blir så jävla provocerad av hans beteende, varför skall jag inte sova dåligt pga graviditet och nattamning?
    MVH hon som också behövde ventilera 😂

  3. Ronja

    Hej!
    Du verkar verkligen va en så underbar person ! Kollar in här varje gång ja hinner! Detta inlägg var som skrivet av mig som gravid! Haha! Fan va män har de lätt, nej fyfan 😂 ingen mens, ingen graviditet att gå igenom, inga hornmoner osvosv. Tur så ser dom upp till oss och verkligen stöder! Även om dom int alltid förstår allt vad vi verkligen går igenom. Vill bara säga lycka till åt er och hoppas lilla syster kommer snart! 😉 Kram fina du!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha ja dom har ju det verkligen såååå lätt 😉 det enda dom behöver göra är att orka leva med oss kvinnor som går igenom graviditeten. Överkomligt med andra ord, hihi. Ja, det är verkligen så <3 är så tacksam över att jag har en sådan fin man. Stor kram och tusen tack finis!! Gott nytt år <3

  4. Louice

    Känner igen mig i varje ord!!! Har såå svårt att sova nu i vecka 28, foglossning och hittar jag en skön ställning och till och med lyckas somna dröjer det inte länge innan jag vaknar och kan då inte somna om 😥 och bredvid ligger maken snarkandes och sover sitt livs sömn 😂 han får sh flera slag varje natt för att han ska vända på sig så han slutar snarka… svårväckt är han oxå 🙄 sen har vi ju en aktiv 1-åring oxå som såklart behöver minst en pigg förälder på dagen, men det är svårt att inte bli bitter ändå när det är jobbigt! Sömnen är ju så otroligt viktig! Håller tummarna för att er lilla tjej kommer ut snart, sååå mycket bättre att ha dom på utsidan ändå 😍 lycka till när det är dags! Kramar från ett annat hormonellt preggo 💗

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha ja man blir tokig! Speciellt när dom snarkar sådär gott ;p F är också svårväckt. Blev så sur när JAG var tvungen att väcka honom när hans larm ringde imorse och då har han ändå sovit gott medan jag gått runt vaken och kissat ständigt, haft värkar, inte hittat en skön sovställning osv.. 🙂 jamen den är ju det! Man blir så ur funktion när man inte får den sömn man behöver <3 och så hormoner på det <3 Vi är GRYMMA!! Massor med kramar till dig och tack för att du fick mig att känna mig mindre ensam <3 detsamma, lycka till när det är dags och gott nytt år <3 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish