Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer två

Bebishicka

Vet ni vad jag tycker är så himla gulligt!? När bebisen i magen har hicka! Det skakar verkligen till i hela magen då vid varje litet hick. Oftast får lillasyster hicka precis innan jag ska somna och då är det bara att vänta ut för det är omöjligt att få en blund medan hon hickar på.. Haha, det är så himla sött. Och det är ännu sötare när ens barn väl har kommit till världen och fortsätter följa samma mönster och hickar på utanför magen. Minns när Jason hickade utanför magen för första gången och det kändes sådär välbekant och mysigt.

Jag såg lite bilder på en flicka som var född i vecka 33 (vi är ju inne i vecka 34 just nu) på instagram och det var liksom ett helt färdigt barn. Hon var bara liten.. För mig är det fortfarande overkligt att det ligger ett i princip färdigutvecklat barn i min mage. Som bara ska lägga på sig lite vikt innan mötet med oss.

lovebyemelie_joss049webb lovebyemelie_joss050webb

Bilder av: Love By Emelie

Kommentarer

  1. Sandra

    Min tjej föddes i vecka 29. Helt perfekt liten bebis på 1400g, hon var en färdig bebis men behövde bara lägga på sig lite vikt och mogna till sig! ❤️ Nu är hon ikapp och man kan knappt tro att hon är prematur! Hon föddes 1 okt 2015 så våra barn är nästan lika gamla. ☺️ Läser din blogg dagligen och har nästan gjort det i 2år nu!! Lycka till nu sista veckorna! 🌸

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh <3 vad roligt!! 🙂 så himla kul! 🙂 blir jätteglad att du hänger med här på bloggen och så kul att barnen är lika gamla. Det är en sådan spännande tid i deras utveckling nu 🙂 STOR kram och tusen tack <3

  2. Sofia Fjällskog

    Åh, jag minns den känslan så väl! Min son (1 år nu) hickade typ fyra ”omgångar” om dagen i magen. Vi brukade säga att han var klantig av sig och nog råkade sätta fostervatten i halsen, hehe. Nu är jag i vecka 15 med lillasyster eller lillebror och längtar så efter att få känna bebisens rörelser ordentligt. SÅ fina gravidbilder förresten! Du är otroligt vacker! Kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men sötnos!! <3 Haha! Förstår det 🙂 Det är verkligen höjdpunkten med graviditeten att få känna sitt lilla barn där inne. Och tusen tack och DETSAMMA <3 <3 stor kram! Och grattis till lillasyskonet med!

  3. Kristina

    Det är en sån märklig känsla med hickan. Min son hickade massor i magen under en tenta en gång. Hade svårt att hålla mig från att börja skratta. Nu när han är snart 7 månader känns det så långt bort helt plötsligt. Ett mysigt minne helt klart. Tack för att du delar med dig!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish