Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tvåGraviditeten

Ser tillbaka

Gick igenom gamla bilder och kan inte ens nästan förstå hur höggravid jag har varit en gång i tiden. Kolla bara magen här nere på bilden. Var bara någon vecka innan jag födde Jason. Var helt slut i kroppen minns jag. Hade haft sådana problem med höften och ville bara få ut bebisen nu. Det var som om all min förlossningsskräck släppte i samband med att vi närmade oss vecka 40. Brydde mig inte ens hur ont det gjorde eller hur det skulle gå. Det enda jag ville var att ha ut den lilla till varje pris.

12080921-10207800969923536-590740881-n

Och sen kom han till oss. Helt perfekt. Strax under 4 kg och 51 cm lång. Mammas och pappas skatt. Har aldrig älskat så som jag älskar honom. Hjärtat räcker inte till.. Han är allt och hela världen. Så liten och skruttig men så värdefull. När jag ser bebisen på bilden nedan så kan jag inte ens förstå att det är min Jason. Det ser inte ut som han.. Och har han varit sådär liten!? Folk trodde att jag hade bytt ut mitt barn efter ett par månader förresten, haha. Fick elaka kommentarer på instagram om att det inte var samma barn som jag visade i början. Jason hade nämligen tjockt och kolsvart hår när han föddes som föll av efter någon månad. Och idag är han liksom ljushårig, haha.. Åh, det händer så mycket  på två år och det är så häftigt. Tänk att jag ska få bli mamma igen till en sådan här liten. Är så himla lycklig.

16237617_10211844209001986_1061444151_n

Kommentarer

  1. Sofia

    Bytt ut ditt barn, alltså folk! Undrar om de som skriver sånt ens reflekterar en minut över hur det praktiskt skulle gå till? 😁 Fattar inte att folk skriver elakheter till dig, du har ju den mysigaste och finaste bloggen av alla!💖

  2. Carro

    Det är lite som min brors dotter. Hon hade långt, jätte mörkt hår när hon föddes. Men ju längre tiden gick fick hon ljusa slingor i håret, som om man färgat det och nu vid 1 års ålder är hon blond i hela håret förutom topparna som fortfarande är mörka. Så coolt 😍

  3. Jennifer

    Hej fina Gabriella!
    Tänkte ställa en fråga som inte alls angår detta inlägg faktiskt, haha.
    Jag undrar vad du tycker om flicknamnet Sophie, med ph-stavningen då. Jag själv tycker det är ganska fint och jag gillar den internationella stavningen.
    Vad tycker du? Skriv gärna helt ärligt, om du tycker det är hemskt så skriv det, haha!

    Tycker du det är fint? Skulle du kunna döpa din dotter till det? Tycker du ph-stavningen är snyggast eller f-stavningen?

    Tack för en underbar blogg <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tycker det är gulligt!! Helt klart 🙂 <3 Ph hade jag nog tagit om jag hade döpt min dotter till just det namnet <3 kram och tack fina du!<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish