Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer två

När man får ett sådant där sug..

Mmm så gott detta var. F är så snäll som åker och handlar på kvällen om jag är sugen på något. Kladdiga chokladmuffins med grädde, banan, färska bär och kanel på toppen. Hade kunnat äta detta varje dag! Och ja, jag skyller suget på bebisen i magen. Hon sparkade faktiskt väldigt glatt under tiden som jag åt så jag tror att hon gillar godsaker lika mycket som sin mamma =)

22093575_10214198580739808_301537015_n

Kommentarer

  1. Ida

    Hej! Tycker din blogg är väldigt rolig att läsa och lite extra nu eftersom jag är gravid med bf i januari också!
    Jag fick under en period väldigt mycket sendrag under fötterna men sen började jag använda bra skor och sendragen försvann nästan direkt! Numera sover jag även lite mer ”sittandes” för att dem sura uppstötningarna ska bli mildare under dagen och det har också fungerat kanon!

    Har du några knep eller anpassningar du fått ta till nu under graviditeten? 😊

    Stor kram och lycka till!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack 🙂 och vad roligt, grattis!! 🙂 <3 Åh vad härligt att höra att det hjälpte! 🙂 <3 hmm.. Bra fråga. Nej, inte riktigt faktiskt. Ska fundera på det och återkommer med ett inlägg i så fall. KRAM och detsamma fina du <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish