Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

I vår senaste varukorg

Jag vet att många av er tycker att det är roligt att se vad vi handlar så här kommer lite från vår senaste veckohandling.

14528237_10210640031458300_1479421535_n14527408_10210640031298296_1725086912_n14542794_10210640031378298_1417877765_n

Blev en del glutenfritt denna vecka. Det är ju så gott och det är kul att prova nytt =) Har för övrigt aldrig vetat om att det finns rödbetor i frysdisken? Vi köper färska ibland och tillagar men var tvungen att köpa dessa för att se om dom är goda. Bovetesnacksen har vi ätit på morgonen till frukostgröten. Vi har mosat massor med avokado på dom och vi tycker att det blir SÅ gott. Jason tycker också mod et jättemycket.

Kommentarer

  1. Maja

    Hej!
    Vad är det för märke på exempelvis riskakorna med choklad? Det där svarta märket med något vitt i. Och i vilken affär har du hittat dom? Ser väldigt spännande ut! Kram

  2. Louise

    De är mycket tack vare dig som ja har börjat äta hälsosamt . ja älskar när du lägger upp träningsfoton och hälsotips. 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi äter inte bara hälsosamt! Älskar choklad, pommes.. Ja, allt onyttigt! 🙂 men vi varierar och tycker om både och, kram <3

  3. Angelina

    Jag saknar de typ blogginläggen då du fördjupade dig lite om olika känsloämnen. Såsom döden, hur det är att vara mamma eller en viss upplevelse under mammalivet/gravid. Gillade verkligen att läsa om dina tankar mer än när du tipsar om god mat och annat!.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår <3 har varit dåligt med sådana på senaste men det kommer mer framöver 🙂 Ska bli bättre på att skriva sådant igen, kram <3

  4. Jenny

    Hej! Såå kul att se vad andra handlar. Hur kommer det sig att ni köper glutenfria havregryn iom att vanliga också är glutenfria? ☺️ Kram!

      1. Emma

        Jo dom vanliga är faktiskt helt glutenfria 🙂 men som jag fattar det så tillverkas dem i samma fabrik som mjöl och annat, så är man superkänslig så kan man känna av det. Glutenfria havregryn tillverkas där det inte finns något mjöl eller annat 😛

  5. Lina

    Tycker du glutenfri havregryn är godare är vanlig? För annars är ju havregryn glutenfritt i sig, ifall du inte visste det? 🙂 Tänkte mest eftersom ni tycker om att prova glutenfria produkter.
    Jag har celiaki så måste äta de glutenfria (pga spår av gluten),, men annars tycker jag vanlig är godare. Tycker den glutenfria är för smulig, sen är den ju mycket dyrare också 🙁

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish