Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker som jag inte trodde..

..Jag trodde aldrig att jag skulle falla för youtube men så fel man kan ha! Jag tycker det är så roligt nu och senast igår så ordnade jag ”fint” på min egna kanal, fixade tumnaglarna och la videos i olika kategorier. Jag tror stenhårt på att videobloggar och hela youtubevärlden är framtiden när det kommer till sociala medier. Att det till sist kommer att ta över hela bloggvärlden och ersätta bloggarna som skrivs med text. Vad tror ni? Jag tror helt klart att det är framtiden. Jag upplever också en mer positiv anda på youtube än på bloggar. Ni kan prenumererar på kanalen här. Vi når snart 10.000 prenumeranter och det är så himla roligt! =)

..Jag trodde aldrig att jag skulle vilja amma och speciellt inte ”så länge”. Kommer ni ihåg att jag skrev att jag ville skippa amningen helt? Ni som läst bloggen ett tag minns nog det. Är så himla glad att jag gav det en chans och det är verkligen bland det bästa som finns. Ni som ammar/ammat och har en positiv upplevelse av det vet nog precis vad jag menar.

..I början av mitt och Fs förhållande hade jag nog aldrig kunnat tro att vi idag skulle vara gifta och ha barn. Vi pratar om det ibland och frågar varandra rätt ofta om vi ens hade kunnat föreställa oss något i närheten av detta och svaret blir alltid ”NEEEJ”, haha.. Det är sjukt hur livet kan utspela sig och ibland känns det nästan som om ödet redan är förutbestämt. Jag hade verkligen aldrig kunnat tro att vi skulle vara där vi är nu i början av vår relation. F säger alltid att han trodde att vi skulle göra slut efter bara några månader.. Haha..

..Att mitt hår kunde bli så slitet som det är just nu. Avfärgningar och slingor + sol, bad och en utomlandsresa har inte gjort gott för mitt hår. Att jag dessutom ägnar mycket tid på att föna och locka/platta det gör ju inte saken bättre. Jag har grym hårkvalitet i mig själv och dessutom sjukt tjockt hår. Att det hat blivit som det är idag gör mig rätt ledsen men jag får skylla mig själv. Ska ta hand om det och återfukta massor nu, försöka skippa alla värmeverktyg och sova med fläta.

13141069_10209369085125436_663010162_n

Jag och Jason i matchande jackor från Little one and I. Det var här mitt hår började säga ifrån, någon gång i början av maj.

Kommentarer

  1. Joanna

    Hej du fina!
    Så roligt med dina inlägg i dessa format! Tänkte på det här med ditt hår. Det kan ju också vara en reaktion pga hormoner i och med graviditeten och amningen. Kanske också stress, något som många av oss mammor kan relatera till i vardagen.. Hah! Tog lång tid innan mitt hår visade någon reaktion men nu börjar det bli sitt gamla jag igen 🙂 misströsta inte. Ditt hår ser ialf väldigt fint ut. Kram!

  2. nella

    Jag tappade jätte mycket hår när jag var i slutet på ammande. Framme vid pannan bröts mitt här av. Tog typ ett halvår innan det började ordna upp sig. Så kanske har det med de att göra? Förresten super fin blogg :)!!

  3. Pauline

    Hett tips för mindre slitage; använd hårklämmor istället för tofs! Jag använder aldrig tofs längre utan kör alltid med hårklämma, känns som att det sliter mindre.
    Man ser för övrigt inte att ditt hår är slitet på bilderna. 👍🏼

  4. Simona

    Läst din blogg ett tag nu 🙂 de skiljer inte så många veckor mellan Jason och min dotter Ronja 🙂 testa att klippa 🙂 sjukt tråkigt (å vet att du är en ”långt-hår-tjej) men kanske värt att klippa de slitna för att få tillbaka till ofrissit hår. (Slitet hår går ej att få bra med produkter har jag fått höra från min frisör)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, har klippt av det mesta men vill inte klippa mer nu! Har redan förlorat typ fem centimeter.. Kram kram <3 🙂

  5. Malin

    Så typiskt ”amningshår”. Jag fick också så trots att jag har jättetjockt hår med toppkvalitet. Mitt hår blir aldrig ens slitet när jag bleker det. Men det var så en kort period under amningen, överhåret gick av helt där tofsen satt. Var helt avskavt där, haha!! Men jag klippte en rejäl bit och började sedan med ”olaplexx” och nu är mitt hår bättre än aldrig förr. Behövde inte ens toppa mig hos frissan sist. Hoppas att det vänder och blir bättre för dig <3 kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen ellerhur! SÅ störande 🙁 har också klippt av en rejäl bit och ska börja med olaplex nu till helgen 🙂 Stor kram och tack för att du delade med dig 🙂 känns mindre ensamt när någon annan haft likadant<3

  6. Milla

    Hej fina Gabriella, vill bara säga att jag älskar din blogg och din youtube kanal 🙂 Ett tips på video kanske kan vara att spela in en cleaning routine 😀 Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish