Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGran Canaria 2016RESOR

Bästa minnena från denna resa

– När Jason fick känna på havet. Han blev så himla rädd till en början när vågorna kom mot honom men efter att både jag och F visade att allt var okej så blev han SÅ glad istället. Skrattade, log och försökte fånga vattnet. Detta minne kommer jag att bära med mig för alltid och som tur är så är det även förevigat på bild.

– All underbar mat och våra matstunder. Jag och F försökte tajma maten med att Jason sov. Det gick toppen! Direkt mini blev trött så ammade jag och sedan lyfte vi över tröttisen till vagnen och gick en promenad. När han väl somnade så var det matdags och vi kunde sitta länge och bara prata om allt mellan himmel och jord. När Jason väl vaknade (efter någon timme) så fick han äta lite bröd eller någon grönsak och vara med vid bordet ett tag.

– Stunderna vid poolen. Det har varit så himla härligt att bara ligga och slappa. Var längesedan jag var så galet avslappnad. Och värmen ska vi inte ens tala om. U N D E R B A R T.

– Promenaderna vid havet. Det är så vackert att se ut över vattnet. Speciellt när solen håller på att gå ner. Man får en speciell känsla i hela kroppen.

– En tryckare på balkongen hann vi med. Jag hade precis nattat Jason och F satt ute på balkongen och lyssnade på bandet som spelade just den kvällen. Det slutade med att vi fjantade oss lite och dansade en löjlig tryckare fulla i skratt, haha. Det är sådana kvällar man får känna på det där nykära igen. Att man inte bara är småbarnsförälder utan också ett par. Det var en fin kväll.

Alla duschar vi har tagit hela familjen. Duschen i badrummet är väldigt stor och den sprutar dessutom vatten från två olika håll och man kan ställa in olika typer av ”sprut” på båda duscharna. Vi fick plats hela familjen och det blev standard att ta en dusch alla tre ihop innan läggdags.

Jag ger vår semester 10 av 5 stjärnor, haha. Det har varit så underbart så att jag knappt kan sätta ord på det och vi kommer hem lyckligare än någonsin och fyllda med energi. Jag och F är överens om att vi vill resa mycket och vi har redan börjat planera nästa resa. Förhoppningsvis bokar vi den redan inom någon månad och då berättar jag såklart för er var vi ska. Vi har lite olika planer och drömmar om resmål. Finns ju så många ställen att se och besöka. Och jag längtar efter att få upptäcka världen ihop med min lilla familj.

13734794_10209918186852636_823947308_n

Kommentarer

  1. Frida

    (ÅH! Bilden) Vilken mysig resa ni verkar ha haft! Vi funderar på att ta en sista minuten i augusti när sambon har semester, skulle du vilja skriva ett inlägg om vad du rekommenderar att packa med till en bebis? Vad som ni tyckte var onödigt eller något ni önskar att ni hade med mer av etc? Hade vart jätte skönt att få lite tips innan vi åker iväg. Kram <3

  2. Mikaela

    Hur varmt var det om dagarna? Hur hanterade Jason värmen? Funderar själv å åka md liten i sommar men undrar om de blir jobbigt m värmen kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det var väldigt varmt vissa dagar! Mellan 23-27 grader men kändes MYCKET varmare ibland <3 Jason hanterade det jättebra men ville amma hela tiden, dricka mycket vatten och sov mer än vanligt då han blev lite tröttare <3 kram kram

  3. Erika

    Härligt! 🙂 Spännande att få följa er även utomlands! Alltid lika kul att läsa dina inlägg tycker jag! 🙂 Man känner igen sig å får inspiration å bra tips 🙂 Kram

  4. Maria Valdemarsson

    Hej!
    Kan inte du göra ett inlägg på vad man ska tänka på att packa med när man reser med barn och massa sånna bra att tänka på saker.
    Ska nämligen åka i september med min då 1 år gamla son. Så behöver alla möjliga tips, och det är nog fler som undrar samma sak.
    Tack för en bra blogg. kram <3

  5. Erika

    Så härligt! 😃 Ni är ju för söta, man märker i din text hur kära ni är och hur mycket ni älskar er son. Jag älskar också att resa, vi ska till Thailand nu i vinter och nästa vinter ska vi iväg på en långresa på några månader. Så sparandet är i full gång 😃🌸 kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså TACK!! Ja, vi är otroligt lyckliga <3 är så glad över min familj 🙂 <3 Åååh förstår det!! 🙂 Vi vill också till Thailand i vinter! 🙂 kanske ses där 😉 KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish