Gabriella Joss Gabriella Joss
Gran Canaria 2016RESORYOUTUBE

Vloggvecka dag 7

https://youtu.be/gNecJn3ImG0

Kommentarer

  1. Amanda

    Vad finurliga ni såg ut i slutet ☺️ Så fina ni är hela familjen tillsammans 💕
    Haha när Jason griper tag i Fjodors kind, ser så roligt ut 😅
    Hoppas ni kommer göra fler vloggar i framtiden, typ de roligaste videorna att se 🙂 har verkligen uppskattat denna vlogvecka, det gjorde ni bra!

  2. Paulina

    Här kommer lite tips på ditt solskadade hår:
    Dränk håret i kokosolja,ta på en plastpåse och låt sitta i några timmar tvätta sen ur och använd inpackning,du har ju Maria Nilas produkter har jag sett och dom är superbra! Kom ihåg att använda schampo sen inpackning och sist balsam,många gör fel där och tar balsamet före inpackning och då stänger man hårstråt så inpackningeb inte kan verka som den ska.
    Boka en klippning och en fristående olaplex behandling och köp med olaplex nr 2 hem och kör med 1 gång/veckan. Fortsätt med kokosolja och inpackning. Hoppas det hjälper 🙂 kram och tack för världens bästa blogg! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish