Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vår helg

Hej fina!
Hur mår ni? Jag har haft mjölkstockning och lätt feber in princip hela helgen. Igår blev det lite värre igen. Hur länge kan man ha det!? När går febern ner? Tuttarna är inte alls knöliga eller onda längre men febern och den där sjukdomskänslan finns kvar i hela kroppen. Jag har ju inte så hög feber men det är ändå SÅ jobbigt. Vi har annars haft en underbar helg och min lillasyster har som sagt varit på besök. Hon och Jason är typ bästa kompisar och jag blir så himla lycklig när jag ser dom två ihop. Han kommer ha världens bästa moster genom livet och det är jag så otroligt glad för. Vi har ätit massor av gott och vi har myst framför mello och bara varit. F tog en öl med en vän i lördags också. Men ja, en lugn helg!
Denna vecka blir också lugn och om jag mår bättre så ska jag möta några vänner. Har en del att ta igen efter dessa två år på olika orter. Annars ska vi ut och käka på onsdag när F fyller år. Det blir vår första dejt på tu man hand sedan Jason kom! Mina föräldrar ska vara barnvakt och jag vet att det kommer gå jättebra. Vi har ännu inte bestämt var vi ska äta så har ni Umeå-bor (ja, det är ett par sådana som läser min blogg vad jag vet, hehe) några tips så får ni mer än gärna kommentera. Vet att det har kommit ett par nya ställen under tiden som vi bott i Göteborg.
Stor kram på er och vi hörs såklart av under dagen som vanligt! =)
12788170_10208722457800157_21030407_n
Lilla familjen.. <3
12767676_10208722458840183_73817550_n
Fruktfat som vi åt till pannkakorna när min syster var här. Så gott med färska bär!
12498635_10208722458800182_951491577_n


Vi gjorde även en smoothie på mango och jordgubbar. Jason satt med oss tjejer vid bordet och F var på gymmet. 
12498644_10208722458520175_610705447_n
Igår fikade jag hemma hos min mormor med min mamma. Det var jättemysigt och Jason var med också såklart =)
12804031_10208722458120165_780897885_n
Till middag blev det sesamnuggets med ris och sallad + lite bröd. Dessa har jag ju tjatat hål i huvudet på er om men ni MÅSTE köpa dom och pröva om ni inte har gjort det. Dom är SÅ SÅ SÅ goda. 

Kommentarer

  1. Matilda

    Jag är inget fan av vanliga nuggets och mår dessutom gärna lite dåligt inombords av dem. Efter att du tipsat om sesamnuggets ett par gånger tog jag mig i kragen och testade. ÄLSKAR dem! Så tack för ett supersnabbt och framförallt supergott mat-tips!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ellerhur!! Dessa är såååå goda 😀 <3 kul att du gillar dom lika mycket som vi 😉 KRAM finis

  2. Mikaela L

    Krya på dig <3 hoppas att febern har släppt.
    Låter som ni haft en mysig helg 🙂 det har vi också haft med mina svärföräldrar på besök 🙂
    Så fin bild på er gulliga familj <3
    Testade dessa nuggets för ett bra tag sen tack vare din blogg & nu är de en klar favorit 🙂 såå goda <3

  3. Rebecca

    Åhh, ni måste testa halloumiburgaren på Costas! Såååå god! 😀
    Och ni måste ju ha fått jordens sötaste unge, ni kan skratta er lyckliga!

  4. Suzanne Zehlander

    Invito vid Renmarkstorget tycker jag om för intima och mysiga middagar.
    Underbar serviceminded personal och ljuvlig mat!

  5. Paula

    Om ni vill ha en romantisk middag så är mitt tips Angelini. Jag och min sambo brukar äta där när vi vill ha en god 3-rätters middag med lugn atmosfär 🙂

  6. Elin

    Dessa nuggets köpte jag faktiskt för första gången för någon månad sedan, tror det var här jag fick tipset! 🙂 Håller med om att dem är sååå goda. Bästa betyget måste väl ändå vara när till och med pojkvännen hyllar dem. Han dissar typ allt som har med veg att göra, men dessa blev en favorit även för honom 😉 Kram ha en fin vecka!

  7. Jamilia

    Låter som en helt underbar helg förutom din feber och så. Hoppas du blir frisk snart finaste du. Krya, krya! <3
    Massa kramisar <3

  8. sannafm på instagram

    Hej..Angående mysiga matställen skulle jag personsligen tipsa er om allstar eller invito 🙂 har även hört att kniv&gaffel har bra mat men har aldrig ätit där själv, hoppas ni får de trevligt 🙂

  9. e

    Aj ont. Hoppas du blir bättre snart. Lägg en värmekudde på brösten. Sitt inte i drag och ha tjocka tröjor som värmer och täcker brösten. Ull inlägg. Försök att täcka brösten tills du ammat färdigt. Kram

  10. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

    Vilken härlig helg! Fint med familjetid. Vi var också iväg lilla familjen och käkade lunch ihop i lördags, så härligt 🙂 Även om mitt vilda barn inte alls var sugen på att sitta i vagnen speciellt länge.. 😉

    25:årig morsa till Oliver ett år. En gemytlig blogg om barnmode, inredning, en dos vardagspuls och saker nära hjärtat <3

  11. E

    Köksbaren! Jag och min sambo går dit varje gång vi har något som ska firas, hehe. Maten är sååååå god där och det är riktigt mysigt. Tips är dock att boka bord (även om det bara är en ”vanlig” dag) för det brukar vara väldigt populärt. Ha en fin dag!

  12. Maria

    Köksbaren eller matbaren(kommer inte ihåg vad den heter) vid bågen, god veg. mat med mysig och ljus miljö! Rex har annars en mer mörk och romantisk miljö med goda veg. burgare. Mina tips för bra dejt ställen!

  13. Ninni

    Hej!
    Skönt att mjölkstockningen är bättre för dig.
    Jag hade mjölkstockning i ca 2 veckor. Det slutade med att jag fick åka in till sjukhuset och få intravenöst antibiotika + tabletter att äta. Min mjölkstockning började i ett bröst lite lätt. Och när det blev bättre så började det i nästa och det sista så var det i båda. Febern kom till och från. Det slutade med att jag fick sluta amma och när det va som värst kunde jag inte ens lyfta min son som då var runt 4 veckor.
    Det jag hade önskar jag verkligen inte någon, så hoppas ditt ger med sig snart! Kram!

  14. Carolin

    Igår köpte vi vegetariska hamburgare från hälsans kök vi ska testa :), de ni lagar ser så himla gott ut så måste testa mer vegetarisk kost (man kör ju på samma mat hela tiden juh ). Tips på nån sås man kan ha till 🙂 ? Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är ju så gott! 🙂 Mangoraja eller mat fraice från oatly blandat med sweet chili är så gott till nuggets! 🙂 kramar <3

  15. Isabel

    Mysig helg, hoppas att mjölkstokningen ger sig snart! Åh, jag har precis lagat en matlåda till jobbet i em/kväll med just dessa nuggets och jag längtar redan till det är dags att äta middag haha 😀 Bilden gjorde att jag måste hacka ner en avokado i salladen också. Måste bara tacka för din underbara blogg – att du delar med dig av ögonblick ifrån din vardag förgyller mina dagar.

  16. Linnea

    Rost har massa vegetariska alternativ, annars är ”runt hörnet” bredvid allstars super mysigt, lyxigt o otroligt mysig inredning!
    Ps, jättefin familj du har, blir så glad av din blogg!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish