Gabriella Joss Gabriella Joss
Inredning

Det lilla rummet

12784414_10208707647389906_507561807_n
Alltså detta lilla rum.. Får verkligen frid här inne! Älskar det! Har visat fler bilder på det HÄR. Mattan och förvaringen + ljuset är från H&M, sängen och babysittern från STOKKE, vasen från Klong, väggdekor från Stickstay.se, molnlampa från tinyroom.se, grå hyllor från SEBRA, vit hylla från MIO, byrå från IKEA, klossar och bestick + mugg från Design letters. 

Kommentarer

  1. linda

    Hej! Skulle vilja veta vilka väggdekorationer ni har:-) är det dom gråa luftballongerna och lkusgrå och mörkgrå av de små prickarna?
    Mvh Linda

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Stickstay.se är dom ifrån! 🙂 jaa, det är dom ljusgrå ballongerna i tre olika storlekar + prickarna i mörkgrått och ljusgrått, kram!

  2. Caroline

    Hej! Vad mysigt du har inredat det till lilla Jason Undrar vart steghyllan kommer ifrån!! Kikat runt lite på din blogg men hittar inget om den. Tack för att driver en sån inspirerande blogg och Instagram! Kram ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ingen aning! Om vi älskade varandra och det bara var en ”engångsgrej” på krogen typ så kanske! Kan nog inte svara på det sådär på rak arm utan det beror på situationen.

  3. Muna

    Hej Gabriella. Fört vill jag säga att för ett fantastiskt blogg och jag läser den dagligen. Jag är gravid I vecka 32 och har fortfarande inte köpt vagn. Jag är intresserad Stokke crusi men skulle du Muna skriva om vagnen.? Hur funkar vagnen nu när ni bor I Umeå? Hur funkar Hjulen är Hjulen Blir det svårt att köra den I snön? Skulle du recommendera vagnen. Jag är stressed och orolig. Jag är tacksam om du tog din tid och svarar på Mina frågor och hjälpte mig. Jag älskar din blogg.

  4. Emelie

    Verkligen jättefint ! Förstår att du känner frid där inne, underbart med neutrala toner. Mina kids har alldeles för mycket leksaker för att hålla det fridfullt (Jag lovar, leksaker förökar sig!!) men plötsligt händer det att man städar undan alla färgglada saker och då njuter jag för fullt;)

  5. My

    Vilken underbar väggdekor!! Kan man ha den fast man inte har några barn? 😉
    Haha nej, men den inspirationen ska jag lägga på minnet för mina barns framtida rum!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish