Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Pumpa mjölk

Godmorgon fina vänner!

Som rubriken lyder så testade vi att pumpa ut mjölk för första gången igår. Det var enklare sagt än gjort. Eller ja, det gick ju men det kom SÅ lite.. Tyckte jag! Fram tills att jag skulle hoppa in i duschen och F matade Jason med det vi hade lyckats få ut. Då visade det sig att det trots allt var rätt mycket ändå och han åt knappt hälften innan han blev proppmätt. Så skönt att veta att det fungerar – jag är nu alltså rätt trygg i att kunna ta mig från hemmet då och då utan min lilla älskling. På måndag ska jag till Emelie och få fint hår och nya fransar igen, lite senare i november så ska jag iväg till Stockholm (mer om det senare) och det lär även dyka upp fler tillfällen där pappan i huset kommer att få mata lillen när jag inte är hemma. F var så nöjd och stolt över att han för första gången räckte till till 100%. Han räcker ju till på alla vis annars men när det kommer till just maten så kan han ju inte trösta och lugna så som jag kan. Så förstår verkligen att det kändes stort för honom att kunna vara där till fullo. Kan visa vilken bröstpump vi använder oss av lite senare! Tyckte ärligt inte att den var allt för bra då mycket av mjölken fastnade i själva ”pumphuvudet” och rann ut när man plockade ur bröstet ur den. Eller så är det jag som inte lyckats få in tekniken ordentligt än. Ska prova den några gånger till innan jag kan ge en sann recension av den!

Önskar er en jättefin dag! Stor kram! <3

Annars blev jag bortskämd med nyttig paj på paprika igår. Såååå god var den!! Har världens bästa man. Hur ska vi klara oss här hemma sen utan honom när han ska jobba igen? 

Vi fick hem ytterligare två presenter till lillen. Tack snälla! Vi blir så glada. Vagnmobilen är från LYBA DESIGN och galgarna från Design By S.H. Stort tack <3

Och denna lilla kaka smyger oftast fram när det är amningsdags här hemma. Man blir ju så sötsugen – eller är det bara jag!? På bilden skymtar ni lite av min nya amningskudde från lekmer.se. Tänkte visa bättre bilder på den lite senare så håll utkik!

Min lilla familj <3 Eller ja, Dexter saknas på bilden men nästan alla är med, haha//Och mitt lilla hjärta som mer än gärna myser i sitt babynest. Iallafall ibland. Dock är favoritplatsen att sova på mammas eller pappas bröst. 

Och detta söta gosedjur från bebismart.se återskapar ljudet bebis hörde i livmodern. Funkar faktiskt otroligt bra och han blir väldigt lugn. 

Och detta pressutskick från Good PR Scandinavia landade också i min brevlåda igår. Så kul att få testa! Älskar O.P.Is produkter så är säker på att jag kommer gilla dessa med. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish