Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Liten i magen

Hej fina!

Hoppas ni mår bra. Vi myser på här hemma jag och magen och än så länge även F innan han börjar jobba vid tolvtiden. SISTA DAGEN NU! Wiho! Så skönt det ska bli att få ha honom hemma i flera veckor. Vi kommer att ha besök hela tiden under augusti som jag nämnde lite tidigare och tanken var att första besöket skulle vara redan nu men det blev försenat. Skulle faktiskt åka till Ullared med Emelie idag egentligen men det blev avbokat just på grund av att vi skulle få besök och nu blev besöket avbokat istället, haha. Så kan det gå. Jag får träffa Emelie idag iallafall då jag ska få nytt hår och fina fransar igen vid tvåtiden. Så skönt! Kommer att känna mig som en ny människa efteråt. Och så mysigt med lite tjejsnack. 

Önskar er en jättefin dag! Stor kram!

Tog en liten bild igår på nystädade golvet, haha 😉 Vaggan är från lekmer.se och finns HÄR//Gårdagens slappa outfit. Finns inte så mycket som passar längre men långkofta och linne är alltid skönt att ha hemma.

Några av alla mina hormonfinnar som jag fått nu under graviditeten (ni som har läst dom senaste inläggen vet hur mycket jag gnällt på dom). Såhär ser dom ut MED MYCKET smink så i princip omöjligt att täcka också (ser otroligt mycket värre ut i verkligheten än vad det gör på bilden men vågar inte lägga upp en värre bild, haha). Wiho.. Men som jag skrev tidigare så har det gått upp och ned sedan jag plussade och INTE varit hela tiden så hoppas dom försvinner snart igen. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish