Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sommartid

Godmorgon vänner!

Vi vaknade tidigt här hemma (som vanligt nu för tiden) och plockade fram frukost. Båda var bara sugna på mackor så det fick bli det för en gångs skull. Och lite godis från igår på det, haha. Annars har vi precis varit ute med hundarna och F står just nu och mäter den lilla platsen som finns under TVn så att vi kan hitta en passande hylla att hänga upp där för att få upp PS4at under dagen. Eftersom att vår soffa är E N O R M så får vi inte plats med den åt ”rätt” håll och har därför inte utrymme för en TVbänk. Så vi får improvisera lite! Men jag tror det kan bli riktigt bra ändå när allt är iordning. Dagens outfit får bli träningstights, träningsskor, boll på huvudet och inget smink. En dag i veckan måste man väl få vara ledig från allt sådant också, haha.  

Tanken var också att vi skulle hitta på något mer idag än att jaga en hylla (typ gå på bio eller äta lunch på något mysigt ställe) men sen så slog det oss att det är lönehelg och att det alltid är helt packat med folk överallt då och just idag så kände vi faktiskt inte för att trängas med halva Göteborgs befolkning. Sen är det ju sommatid nu också och jag märkte faktiskt inte av att vi sov en timme ”mindre” inatt. Så skönt!

Hoppas ni får en jättebra söndag! Och i brist på annat så bjuder jag på helgens aaaalla matbilder. Ska försöka bli lite bättre på att fota men det är oftast så mörkt (förutom just mitt på dagen) så inga bilder blir sådär superbra. Kram på er!

Gårdagens gottis! Jag fick världens sug på naturgodis så vi köpte nästan två kilo, haha. Det mesta finns med andra ord kvar idag// Och dagens frulle. Alltså det bästa jag vet är typ vanlig pågenlimpa med smör och ost. 

I fredags beställde vi pizza (sista dagen att få 15% hos onlinepizza om ni anger ”GABRIELLAJOSS” i kassan)// Och igår fick jag en hel bunt med kuponger från Lindahls! Nu äter jag inte ”rena” mjölkprodukter så mycket mer än smör och ost men någon gång kanske dom kommer till användning. Tack snälla!

Och det första vi gjorde igår på morgonen var att ta med hundarna till havet. Tror dom sprang runt i cirklar i över en timme. SÅ lyckliga!

Och till middag gjorde vi linsbolognese. Det var faktiskt jättegott och enkelt! Stekte bara lök med rivna morötter och paprikabitar, tillsatte massor med tomater och linser (som man kokar innan) och blandade i chilisås, chilipulver, peppar, salt, vatten och buljong + basilika och sen fick det koka ett tag. Hittade receptet i en gammal ICAtidning och blev faktiskt positivt överraskade!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish