Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Smink från LUSH

Fick hem ett paket från LUSH rätt nyligen och jag har velat testa deras smink så länge så det känns så himla kul att äntligen få göra det! Jag ser mest fram emot att prova det röda läppstiftet då det verkligen var min färg! Jag älskar deras hud och hårvård så tror jag kommer gilla deras makeup minst lika mycket.

I paketet låg: 

Rött läppstift (Kraft) – HÄR – Denna har fått jättebra omdömen om man kollar hemsidan och har en glittrande röd färg. Basen i läppfärgen är jojobaolja för att läpparna ska kännas mjuka och candelilla och rosvax för att hålla färgen kvar på läpparna. Den ska hålla på läpparna väldigt länge. 

Oranget läppstift (Energisk) – HÄR – Har en transparant orange ton. Innehåller samma bas som i läppfärgen ovanför och även denna ska hålla väldigt bra på läpparna. 

Ögonskugga (Fokus) – HÄR – Denna är gjord på en mild bas av rosbladdsinfusion, cupuacusmör och glycerine vilket gör den enkel att arbeta in i huden. När den har torkat så sitter den hela dagen. Innehåller även mandelolja och jojobaolja för att göra huden mjuk och ta hand om den känsliga hyn kring ögat. 

Bronzer (Karisma) – HÄR – Denna ser jag jättemycket fram att testa och man kan blanda den med sin foundation eller ansiktskräm för att få en mer solkysst look. Går även att applicera mellan ansiktskrämen och foundationen eller använda som rouge.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish