Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onlinepizza och helg

Hej vänner!

La precis en beställning hos onlinepizza (ni har väl inte glömt att ni får 15% på er beställning om ni anger ”GABRIELLAJOSS” i kassan – gäller tills på söndag) och dragit på mig myskläderna. F kommer hem från jobbet om någon timme och vi ska göra absolut ingenting resten av kvällen. Glo på TV, äta pizza och dricka cola. Känner mig så trött att jag knappt orkar prata så att få fredagspizzan hemkörd kändes så himla tacksamt. 

Annars så ska vi ha en lugn helg också. Bara städa och fixa, kanske inhandla något litet till hemmet, ta långa sovmorgonar och långpromenader med vovvarna, träna och sola. Sådant där som vi bara njuter av och som inte kräver allt för mycket ansträngning. Har så mycket annat jag vill skriva om, tankar som fyller huvudet. Men det får vänta lite. Önskar er en helt underbar kväll så hörs vi imorgon. <3 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish