Gabriella Joss Gabriella Joss
Inredning

New ones

Dessa godingar har jag lagt beställningar på nu så F ska hämta ut dom imorgon! Spegeln är ju en riktig klassiker och jag vet knappt någon som INTE har den, haha. Jag som brukar köra allt vitt, vitt, vitt ska som jag kanske skrivit förut variera lite med beige, ljusbrun, grå och silver och tror den kommer passa perfekt i vårt nya hem. Och ”sminkbordet” kommer även det passa bra i nya sovrummet. Nu vet jag bara inte vad jag ska för stol till! Ni som har liknande, hur har ni gjort med stol och spegel till? För någon form av spegel ovanför ska jag också ha. 

Annars har jag kollat på Legally Blonde hela eftermiddagen (haha), tagit en lååång powerwalk med hundarna, haft ansiktsmask och ska snart fortsätta packa samtidigt som jag pratar i telefon med en vän. Lite söndagsterapi! Och sen ska jag hälla i mig celsius och dra iväg till gymmet + solariet. Det blev ju inget igår så ikväll blir det att kötta dubbelt upp. Hoppas ni har ett fint avslut på kvällen! Stor kram! 

UPDATE:

Kolla dessa!! EXAKT såhär ska jag ha! Så nu har jag även beställt stolen och spegeln. Hur fint?! Nu kliar det ordentligt i mina inredningsfingrar. Tror detta kan bli hur bra som helst. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish