Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dag 365 av 365

Här är den! Dagen som avslutar året. Det känns nästan lite högtidligt att skriva detta inlägg bara för att jag vet att det förmodligen är det absolut sista jag kommer skriva i år. Idag ska jag *trumvirvel* JOBBA. Jag jobbar enda fram till 22 ikväll men F har faktiskt sagt att han kommer överraska mig med något mysigt när jag kommer hem. Tror att det kaaaan vara hemgjord pizza och fruktfat på gång baserat på vad vi har i kylskåpet, hihi. Vi får se vad han hittar på! Blir iallafall bara någon lugn timme innan läggdags då jag ska upp tidigt även imorgon för en 8-17 jobbdag. Ska jag vara ärlig så känns det inte ens jobbigt att jobba på storhelger. Jag har nog aldrig varit så mycket för att fira just särskilda dagar utan försöker göra varje dag till det där lilla extra. 

Hur som! Vad ska ni göra idag/ikväll?! Gissar på att dom flesta ska dra på sig klackarna, locka håret och dra fram skumpan för att fira med vänner och att många också kommer stanna hemma, äta gott och mysa med familjen. Så gosigt! Önskar er verkligen den bästa nyårsaftonen någonsin! Och hoppas att alla era drömmar slår in under 2015 (och att dom har gjort det under 2014 också för den delen). Har ni några nyårslöften förresten? Jag har inga löften men brukar alltid ha några ”mål” att sträva efter. 

Här är mina mål för 2015:

Fortsätta träna!  – Mår så himla bra av det och även om man känner sig liiite lat ibland så är det stegen ut genom ytterdörren som är dom jobbigaste. Sen när man väl är där så går det hur bra som helst. Och att vara nytränad är nog en av dom bästa känslorna i världen. 

Lita på livet – Baserat på allt som hänt i år så har livet verkligen visat mig att jag kan lita på det. Att verkligen ALLT omkring mig alltid löser sig utan att jag ens behöver göra något. Så nästa gång jag vill få panik över något ska jag bara sätta mig i soffan med en drink (okej, inte riktigt men ni fattar, haha) och luta mig tillbaka. (Och ja, jag förstår nog själv att jag lär ha panik ändå över saker men iallafall komma ihåg detta någonstans i bakhuvudet).

Inte röka – Jag är ju den där tjejen som vill lukta gott, vara fin och känna mig fräsch och det gör jag tyvärr inte efter några cigg. Kommer att fortsätta fest och sällskapsröka ibland men vill absolut aldrig mer gå ut ensam på balkongen för att ta en cigg, blä. 

Ta bloggen till nästa nivå – Alltså direkt jag har hittat systemkameran med stort S så lovar jag att bjuda er på såå mycket och fina bilder. Och kanske mer bilder på mig? Tycker det är så jobbigt bara när jag redan är rätt öppen här inne. Men ni är så fina och góa allihop att jag faktiskt vill ge er allt och lite till. Så bloggen ska fasiken bli roligare och jag ska utvecklas så mycket jag kan på den fronten. 

Göra det jag vill när jag vill – Detta kör jag redan stenhårt på men kommer fortsätta med det för min mardröm är att en dag ångra något jag INTE gjorde. 

Bli en bättre Gabriella – Tycker nästan att denna punkt är den viktigaste. Sen blir man nog ”bättre” för varje år bara för att man lär känna sig själv mer och bättre. Men vill ändå skriva med det. 

En bild på gårdagens gottis, en på dagens frukost (oooorkar inte göra iordning ordentlig mat innan lunch) och en sista bild på tulpanerna som fick följa med hem.

Nu ska jag fixa lite här hemma, packa dom sista bloppispaketen (kommer att skicka dom den 2:a januari så att ni vet allihop som handlat!!) och svara på lite mail. Sen står tidig lunch och dusch + fix på schemat innan det bär av mot jobbet. ALL KÄRLEK, KRAM OCH GOTT NYTT ÅR!! <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish