Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Detox med té

Jag har ju testat en hel del olika detoxtéer. Mycket för att jag är bloggare och får alla möjliga konstiga saker hemskickade (haha) och mycket för att jag tycker att det är spännande att testa nytt. Detox-té ska hjälpa kroppen att rena sig, man ska få plattare mage, klarare hy och må bättre i allmänhet + gå ner i vikt. Oftast så går det ut på att man ska dricka det två gånger per dag (morgon och kväll).  Jag vet att många av er har varit sugna på att prova men att ni inte har vetat exakt vad ni ska testa eller vad ni ska börja så jag tänkte gå igenom alla dom som jag har använt. 

Sen kan jag ärligt skriva att jag inte är den som äter raw och rent utan snarare tvärtom. Äter mycket skräp och älskar allt som innehåller socker eller har badat i frityrfett (tyvärr haha). Försökte dock undvika det i den mån det gick under tiden som jag använde téerna men gick inte fullt ut och åt allt jag ville och kände för. För bästa resultat ska ju även kosten hållas naturlig och ren så jag tror att det är viktigt att komma ihåg det också om man faktiskt har tydliga mål med sin detox.

Det första jag testade var detta från YOUR TEA. Jag var helt frälst från första koppen. Smakar typ örter och är inte särskilt gott men efter ett tag så blir man nästan beroende av smaken. Jag använde mig av detta flera gånger till och med. Tror att jag körde en kur på fyra veckor och sedan en till någon månad senare. Tyckte verkligen om det så ger det alla tummar upp! Jag som har lite problemmage i vanliga fall och lätt blir svullen fick bort alla problem med detta. Magen var ständigt platt och hyn blev också lenare och klarare + att jag mådde bättre i överlag. Så detta är nog ett bra té att ”börja” med om man är nyfiken. Bilderna ovanför är tagna från första gången jag använde téet samt från andra gången jag använde det. Nu när jag tänker efter har jag nog kört denna kur tre gånger till och med. SÅ underbart är det. Viktnedgång upplevde jag inte men jag har inte stått på en våg på flera år så har ingen aning om hur det ser ut med vikten för mig. Dock så kände jag mig som sagt mer fräsch i kroppen i överlag. 

Skinny Herb har jag inte alls bra erfarenheter av. Jag läste så enormt mycket bra om det men efter att ha druckit kvällskoppen vaknade jag med brutala magsmärtor och det högg dessutom i njurarna. Kommer ihåg att även F testade en kopp kvällen efter bara för att vi skulle se om det var ”mig det var fel på” eller om det var något särskilt med téet och även han hade jätteont i magen på morgonen. Efter det vågade jag inte använda det mer då det kändes rätt konstgjort och inte så naturligt i allmänhet. Nu är detta min åsikt och det finns säkert dom som fått resultat även av detta té men jag personligen tyckte inte om det.

Detta té från Teatoxify var rätt svagt och gav inte den detoxeffekt jag vill ha. Däremot så kändes det helt naturligt, fräscht och var gott. Kan dock varmt rekommendera det iallafall då jag tror att många ”nybörjare” skulle gilla detta. Har inget negativt att säga om det i vilket fall som helst och mådde helt klart bättre i kroppen av det! Använde det bara under en veckas tid och gav sedan upp då det inte gav några ”riktiga” effekter.

Och sist men inte minst det jag använder idag. Detta har faktiskt blivit mitt favorit-té! Smakar gott, känns naturligt och man blir helt klart piggare och mår bättre. Superskönt i magen och sådär syrligt av apelsinerna/citronerna. FEM AV FEM TOASTERS med andra ord och har inte mer att skriva än så om det.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish