Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godnatt!

Kom hem lite senare än tänkt och jag känner mig så jäkla förkyld. Huvudet dunkar och jag tror att febern kommer att bryta ut när som helst. Hoppas dock såklart att det inte blir så. Tänkte faktiskt gå och lägga mig typ.. nu? Var ju egentligen tänkt att jag skulle ut och dansa med mina brudar men min legitimation är på villovägar och ärligt talat så är det nog bäst så med tanke på att jag inte vill bli just sjuk. OCH JAG SOM TRODDE JAG HADE BLIVIT HELT FRISK!? Blää..

Ska dricka upp mitt detoxté nu och sen bara sovasovasova. Har inte ens städat undan efter mig och har lämnat tallrikar och kastruller framme i både kök och vardagsrum. Och det mina vänner händer typ MAX en gång per år här hemma då jag har svårt att få ro när det är stökigt omkring. Men idag får det faktiskt vara, kunde ärligt talat inte bry mig mindre just nu. 

Imorgon kommer det upp ett inlägg med julklappstips med budget/mellan/dyrt-tema och jag har även skrivit om detox-téerna. Så kika in då om ni vill läsa något ”spännande”. Något som också händer imorgon är att min F kommer hem!! Kommer bo i hans armar hela kvällen. Vaknade faktiskt flera gånger i natt av att jag kände mig ensam *overattachedwife*. Sängen var sådär kall och hård och det slutade med att jag gick till soffan med en stor filt, satte på Sex and the city och hade en hund på varje sida. Det var som att ha ett helt tjejgäng hemma hos sig (alltså inte hundarna utan SATC-tjejerna) när jag hörde dom skvallra och skratta så i och med det lyckades jag faktiskt somna sött till sist. Ikväll är jag faktiskt så trött att jag lär däcka direkt jag lägger huvudet på kudden, haha.. Kram och godnatt!

Det var julstämning på jobbet, myyyys. Har jobbat 180 timmar där nu i november (och tänk på att jag även jobbar säkert 10-15 timmar om inte mer med bloggen) och det känns inte ens jobbigt. Bästa arbetsplatsen i världen!

Och efteråt sprang jag förbi på Raglady här i Göteborg och köpte örhängen. Det var jag fasiken värd efter en lång vecka och en (faktiskt) jobbig dag.  Dom är från Marc Jacobs (nähä?) och kostade runt 900:- för bägge paren.

Och så luunchen! Jag älskar grekisk sallad! Är dock noga med att osten inte innehåller löpe. Denna var supergod!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish